News and events

Latest news

INICI SERVEI A DEMANDA DE LA LÍNIA L75

El proper dilluns 23 de novembre s'inicia el servei a demanda entre les localitats de Es Migjorn Gran i Es Mercadal

El proper dilluns 23 de novembre està previst es posi en funcionament el servei de llançadora entre les localitats de Es Migjorn Gran i Es Mercadal. La novetat d’aquest servei serà que es realitzarà sota demanda i amb vehicles de taxi, és a dir, les persones usuàries del servei hauran de sol·licitar prèviament la seva intenció de realitzar un desplaçament sentit Es Mercadal o Es Migjorn Gran fins una  hora abans de l’hora de sortida. Els taxistes de les dues localitats seran els encarregats de realitzar els trajectes enlloc dels habituals autobusos que cobrien aquest servei. L’acord ha sigut possible gràcies a l’empresa concessionària d’aquest servei, Transports Menorca, SA, el col·lectiu de taxis d’Es Migjorn Gran i d’Es Mercadal i el departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca. El servei romandrà operatiu de dilluns a divendres i seguint l’horari escolar  lectiu i amb total de tres freqüències diàries.

Les restriccions imposades per mor de la pandèmia i la baixa afluència d’usuaris d’aquesta línia havien impedit, fins a hores d’ara,  l’inici del seu funcionament. Finalment el Consell ha optat per buscar fórmules que permetin el desplaçament dels habitants de les dues poblacions optimitzant recursos i adaptant les expedicions a l’horari de pas de la línia 1, que uneix els municipis de Maó i Ciutadella amb aturades als diferents pobles.

El preu dels trajectes, tant d’anada com de tornada,  serà el mateix que  s’aplica al servei regular de bus, és a dir, les persones usuàries no veuran incrementat el preu del servei tot i realitzar-se en vehicle de taxi.

Les reserves es realitzaran telefònicament  als números que es detallen a continuació, fins a una hora abans de l'hora prevista de sortida, i es preveu que tengui una bona acollida entre la població resident.

Trajecte Es Migjorn Gran cap a Es Mercadal 971 374300
Trajecte Es Mercadal cap es Migjorn Gran 676457920