Notícies i esdeveniments

Actualitat

SERVEI ESPECIAL REFORÇ PER JORNADA DE VAGA MUNDIAL PEL CLIMA

Des del Consell Insular de Menorca ens volem afegir a aquesta reivindicació pel clima que tindrà lloc el divendres 27 de setembre a les 19.00 hores a la plaça d el’Explanada de Maó.

Així, i per tal de facilitar l’assistència a aquesta concentració s’habilitarà un servei especial de reforç d’autobusos de línia. La venda de tiquets per aquest servei es realitzarà de forma anticipada a les OAC (Oficines d’Atenció al Ciutadà) dels ajuntaments de Ciutadella, Ferreries, Es Migjorn, Es Mercadal i Alaior.

El preu d’aquest servei serà d’un euro (1,00 €) per trajecte, així el preu de l’expedició (l’anada i la tornada) serà de dos euros (2,00 €). Aquest preu no està subjecte a als descomptes habituals i els infants menors de 4 anys hi tindran l’accés gratuït.

En el cas de disposar de seients lliures s’optarà per vendre tiquets 15 minuts abans de la sortida a peu de bus. Aquesta modalitat no garanteix que hi hagi seients disponibles per a tots els usuaris, per tant, es recomana la compra de forma anticipada.

Horaris i trajectes:

Sortida des de Ciutadella (ANADA): a les 17.30 hores es produirà la sortida des de Ciutadella (parada via Perimetral). Es realitzaran aturades, a les parades oficials, dels diferents pobles (Ferreries, Es Mercadal i Alaior) amb un interval de 20 minuts des de la sortida de Ciutadella. En el cas d’Alaior, aturada única a la parada davant poliesportiu.

Sortida des de Maó (TORNADA): 22.15 hores sortida de regrés des de l’estació d’autobusos de Maó, realitzant el recorregut i aturades a la inversa.

 

Els autobusos destinats a aquest servei aniran degudament identificats per aquests servei.