Notícies i esdeveniments

Actualitat

PRIMER SERVEI FORNELLS-MAÓ I FORNELLS-ES MERCADAL A DEMANDA A LES 07:00 HORES

La gratuïtat en els desplaçaments per a tots aquells que són posseïdors de targeta d’abonament no és l’única millora implantada en el servei de transport públic a la nostra illa.

Des del passat dilluns dia 3 d’octubre és possible realitzar el desplaçament directe entre Fornells i Maó, sense haver de passar prèviament per Es Mercadal per enllaçar amb la L1 amb servei a demanda amb vehicles de taxi.

La històrica demanada dels residents de Fornells, especialment estudiants d’estudis post obligatoris, per a realitzar els seus desplaçaments a primera hora del matí per anar a Maó sense haver de passar prèviament per Mercadal, finalment ha sigut atesa pel Departament de Mobilitat del Consell Insular.

La proposta del servei a demanda serà la següent, una expedició diària, de dilluns a divendres, sota demanda, és a dir, serà necessari fer una reserva prèvia.

La sortida des de Fornells està prevista a les 07:00h, des de l’aturada habilitada per al transport públic, i arribada a l’estació d’autobusos de Maó a les 7:40 hores.

El calendari de prestació d’aquest servei serà de setembre a juny, coincidint amb el calendari lectiu.

El Departament de Mobilitat assumirà les despeses generades per aquest servei atenent a la gratuïtat del servei regular de passatgers. Les persones usuàries i posseïdores de targeta de bus podran gaudir d’aquesta gratuïtat mostrant al conductor del taxi la seva targeta.


 

Es poden consultar els horaris i condicions de reserva a la web: Mou-t Menorca.