Notícies i esdeveniments

Actualitat

POSADA EN MARXA DEL SERVEI DE BUS A FAVÀRITX (L43)

El retorn a la normalitat pel que fa al servei regular de passatgers per carretera segueix el seu procés. Les noves perspectives i previsions d’obertura d’establiments turístics a diferents indrets de l’illa, segons informa l’associació hotelera de Menorca, anima a posar en marxa servei de bus als nuclis i urbanitzacions susceptibles de rebre visitants i possibles usuaris del servei. Així, a partir del dimecres 1 de juliol entraran en funcionament línies, fins ara no operatives, per mor de la pandèmia i la manca de persones usuàries.
Però la principal novetat d’aquest 1 de juliol serà la posada en marxa de la línia 43 que uneix Maó amb Favàritx. Per tercer any consecutiu aquest servei regular pretén facilitar l’accés al far i subsanar els problemes de congestió i les aglomeracions de vehicles particulars que, de forma massiva, desitgen arribar a un paratge amb limitacions d’espai i accessibilitat. El servei de bus unirà el municipi maonès amb Favàritx sis cops al dia, amb 3 expedicions d’anada i tornada el matí i 3 expedicions el capvespre. Per aquesta temporada 2020, el departament de Mobilitat del Consell Insular ha aconseguit habilitar una àrea propera a les immediacions del far que ha de realitzar les funcions de pàrquing amb una capacitat màxima de 200 vehicles. Aquest pàrquing disposarà d’una parada de bus per a recollir i deixar aquells visitants que desitgin arribar fins al far amb transport col·lectiu. Les sortides es realitzaran des de l’estació d’autobusos de Maó i la compra dels tiquets es pot formalitzar a través de la pàgina Mou-t Menorca, amb descomptes per a les famílies nombroses.
Per a més informació sobre les línies que entren en funcionament i els horaris de les mateixes es recomana visitar la pàgina Mou-t Menorca, en aquesta es disposa de la informació actualitzada del servei regular de passatgers de Menorca.