Notícies i esdeveniments

Actualitat

INICI DE SERVEI DE BUS REGULAR A SA MESQUIDA I CALA LLONGA (L24)

Els efectes de la pandèmia de la Covid-19 havien impossibilitat posar en servei algunes de les línies de bus més típicament turístiques, com és la L24 que aquesta temporada mantindrà el servei de dilluns a dissabte amb tres expedicions diàries que han de permetre el desplaçament de totes aquelles persones usuàries que es vulguin desplaçar a tres nuclis residencials emblemàtics com són Sa Mesquida, Es Murtar i Cala Llonga. Aquest últim nucli estrenarà servei de bus, atès que, durant els mesos d’estiu arriba a albergar una notable quantitat de residents que fins ara es trobaven sense connexió pública amb la ciutat de Maó.
 
La platja de Sa Mesquida, més a prop.

Una de les reivindicacions més històriques de l’associació de veïns de Sa Mesquida era el de poder gaudir d’una parada que apropés als usuaris a la platja que porta el mateix nom. L’única parada existent fins al moment es troba situada just a l’entrada del nucli de cases, lluny de l’accés a la platja. A partir d’aquest dia 15 s’estrenen dues parades a aquesta urbanització, una d’elles aproparà els possibles visitants a l’actual zona on es troba el pàrquing de vehicles, de manera que els usuaris hauran de desplaçar-se caminant en un breu recorregut fins arribar a la platja.
L’altra estrena serà el de la parada ubicada en el retorn de la platja. La congestió de vehicles privats que pretenien accedir a aquest idíl·lic indret de la costa nord de l’illa, impossibilitava, molt sovint, el poder trobar aparcament per a poder gaudir d’un dia de platja. L’aposta del servei regular públic com a mesura de descongestió d’aquestes àrees és una opció perfectament vàlida per evitar desplaçaments innecessaris.

Per a consultar preus i horaris d’aquest servei es pot consultar la pàgina de Mou-t Menorca on hi ha destacades les notícies relatives a l’inici dels nous serveis posats en marxa.