Notícies i esdeveniments

Actualitat

INICI DE LA POSADA EN SERVEI DE LES LÍNIES 51 I 52 DEL SERVEI REGULAR DE PASSATGERS PER CARRETERA

L’arribada dels primers visitants a través del programa IMSERSO obligarà al Departament de Mobilitat a donar inici a les línies L51 i L52, que cobreixen els trajectes entre Maó – Ferreries – Cala Galdana i Ciutadella – Ferreries – Cala Galdana, respectivament.
Amb la posada en marxa d’aquestes línies, típicament d’estiu, es preveu donar cobertura a les necessitats de mobilitat d’aquests visitants que s’allotjaran a un conegut establiment hoteler de la zona. Els primers en arribar ho faran el dissabte dia dos d’abril i encara que no sigui un grup molt nombrós, es preveu que puguin arribar als 600, el Consell Insular vol proporcionar opcions de desplaçament amb transport públic a unes persones usuàries amb inquietuds per conèixer l’illa.


Jet2 avança l’inici de les seves operacions cap a la primera setmana d’abril.


Per altra banda, el touroperdor britànic Jet2 ja ha anunciat també que té previst portar a la nostra illa els primers turistes per ser allotjats a diferents indrets de Cala Galdana. Aquesta primera arribada de visitants estaria prevista per a la primera setmana d’abril.
Des del Departament de Mobilitat ja han avançat que adequaran el servei regular de passatgers de la zona amb més freqüències.